Klein soepje


Soepje met een vleugje vintage

Verhuurprijs voor 3 dagen

€ 7,50Deel dit product

Beschrijving

Bij een High Tea horen heerlijke hapjes. Het geven van een High Tea vergt een goede voorbereiding. En we weten een goede voorbereiding is het halve werk. Je stopt veel tijd en energie in de voorbereidingen van hetgeen dat je wilt gaan serveren. Maar het oog wil ook wat, dus denk ook eens aan de presentatie! Geef je gasten eens een aperitiefhapje in een klein vintage kopje, dan heb je meteen een fantastische binnenkomer. De kopjes zijn door hun formaat ideaal om je gasten slechts een kleine hoeveelheid soep te serveren. Hierdoor houden ze nog genoeg ruimte voor al het andere lekkers over. Met een schenkkan vul je de kopjes makkelijk zonder kliederen. Je kunt zelfs nog een keertje rondgaan voor de lekkerbek met extra trek. Kortom, deze kopjes zijn een echte aanrader!

De verhuurbox bevat het volgende:

  • 12 kleine vintage kop en schotels
  • 1 schenkkan
  • 12 kleine lepeltjes

Mocht u de Thema Box voor minder dan 12 personen willen huren? Dat kan! Wij brengen dan een kopje per persoon in mindering.

Losse kopjes € 0,50 per stuk. Mocht u extra's willen huren dan kunt u dit aangeven op het bestelformulier. Kopjes voor ongeveer 60 personen op voorraad.

Verhuur wensen

Wensenlijst is leeg


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Party Moments 2014 - 2019
(onderdeel van Happy Moments)